Administratörer

Created with Sketch.

De som bestämmer 🙂

Alla våra forumanvändare, spelare på servrar eller löst folk som hänger med oss är såklart viktiga. Men, vissa är viktigare än andra…

GKIF

(Gubbklubben Ideella förening) är en division av spelare som utmärkt sig med hängivenhet till våra värderingar, är lojala spelare på våra servrar och är aktiva på vårt forum och i andra sociala sammanhang – inklusive träffar utan datorer. GKIF är själva kärnan i vår verksamhet, de som är medlemmar i vår förening. Det är i denna skara människor vi hittar eldsjälar som hjälper till att administrera servers och annat som behöver göras i en sammanslutning som denna.

GK

Om du är av rätta virket som GKIF och blir personlig vän med några GK:are samtidigt som du är aktiv i föreningen och hjälper till med servrar eller andra uppgifter så kanske du kan bli GK efter nåt år eller tre. Att bli GK är inget man kan söka till och intagning av nya sker extremt sällan.

Som synes är processen komplicerad och tar tid. Om du är av rätta virket kommer du ha massor av skoj under resans gång. Om inte – ja, då kanske du inte var rätt från början… Den komplicerade processen bidrar dock till vår långa livslängd och är en av anledningarna till att vi fortfarande har skoj efter mer än ett decennium.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.